Polévka: kyselo s žitným kváskem a žampiony, hlavní jídlo: plněný závitek z rýžového papíru, dušený květák s dýní, salát z červeného zelí a bílé ředkve s naklíčenou čočkou, cibulový dip s tofunézou, dezert: jablkový nákyp. Mňáááám! :-) 

A ještě navíc ženštiny, které ty dobroty pro Vás připravily, aneb Biotetateam. :-)

Otevírací doba:

Pondělí: 9.00–17.00
Úterý: 9.00–17.00
Středa: 9.00–17.00
Čtvrtek: 9.00–17.00
Pátek: 9.00–17.00
Sobota: 9.00–11.30
Neděle: Zavřeno

ROZVOZ JÍDEL:

Horšovský Týn a Domažlice

více zde: obědy

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.