pdf k tisku

PO

15.10.2018

Polévka

 

TÝDEN ŘECKÉ KUCHYNĚ ala BIOTETA

Brokolicová s jablkem a skořicí

   

Hlavní jídlo

VGT

Musaka z cuket, řecký salát s olivami, salátový list

ÚT

16.10.2018

Polévka

 

Avgolemono s hráškem

   

Hlavní jídlo

 

Pečené papriky s česnekem, brambory s oreganem, fritovaný tempeh, zaziky

ST

17.10.2018

Polévka

 

Fasolada – řecká fazolová polévka

   

Hlavní jídlo

VGT

Choriatiki (řecký salát) s pita chlebem

ČT

18.10.2018

Polévka

 

Kotósoupa avgolémono

   

Hlavní jídlo

 

Krétské cuketové placky – Kolokythokeftedes, čočkový salát

19.10.2018

Polévka

 

Cuketový krém s paprikou

   

Hlavní jídlo

 

Národní řecké giuvetsi z těstovinové rýže

PO

22.10.2018

Polévka

 

DÝŇOVÝ TÝDEN ala BIOTETA

Zeleninový vývar

   

Hlavní jídlo

 

Dýňové lečo, bulgur, fazolový salát se sušenými rajčaty

Otevírací doba:

Pondělí: 9.00–17.00
Úterý: 9.00–17.00
Středa: 9.00–17.00
Čtvrtek: 9.00–17.00
Pátek: 9.00–17.00
Sobota: 9.00–11.30
Neděle: Zavřeno

ROZVOZ JÍDEL:

Horšovský Týn a Domažlice

více zde: obědy

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.