Kukuřičná pizza

Těsto na pizzu:
1 díl kukuřičné instantní polenty a 3 díly vody, na noc namočíme, druhý den vaříme zvolna 30 minut, nemícháme, dobré je vařit na rozptylovací podložce a v hrnci s těžkým dnem. Uvařenou hmotu vymačkáme do pekáče a necháme vychladnout.
Zelenina na pizzu:
Orestujeme cibuli na oleji, přidáme kedluben na kostičky, červenou papriku na kostičky a 2 oloupaná rajčata pro chuť, podlejeme, dusíme 10 - 12 minut. Nakonec zahustíme mišutkou nebo troškou kukuřičného škrobu. Dochutíme, můžeme použít také zelené bylinky vhodné na pizzu. Hotovou směs nalejeme na připravený kukuřičný korpus, postrouháme uzeným tofu, pohodíme lístky bazalky či oregána a zapčeme v troubě 20 - 30 min.