Co pro nás dělají divoké zeleniny

Možná ani netušíte, co všechno pro nás dělají...

  •  v divokých zeleninách obsažené látky přirozenou a nenásilnou formou povzbuzují vylučování žaludečních šťáv
  •  vyvolávají zdravou a přirozenou chuť k jídlu
  •  podporují stravitelnost jídla
  •  minerálními látkami podporují zdravý tok energie a optimální funkci orgánů v našem těle
  •  ve střevech a játrech se hořké aromatické látky, obsažené v divokých zeleninách, chovají aktivně
  •  příznivě a nenásilně ovlivňují vylučování žluče, tím je regulována celková látková výměna a stolice
  •  není možné zapomenout ani na řadu vitamínů a stopových prvků, které jsou v divokých zeleninách bohatě zastoupeny (neztrácí se sušením a skladováním)
  •  s divokými zeleninami přejímáme i jejich typ a kvalitu energie - houževnatost, vytrvalost, životaschopnost, nezdolnost
  •  obsahují vlákninu, kterou moderní věda už konečně uznává jako bezpodmínečně nutnou pro zdravý chod organismu