Vaříme Vám jinak, jíte zdravě

prodejna zdravé výživy & jídelna

lecive_byliny

Tak naši milí, jaro je tady a s ním také jarní divoká zelenina. Vydejte se do přírody, která je k nám nesmírně štědrá a můžete sbírat, vařit, restovat, nakládat a hlavně se kochat a přitom si vždycky z krásné procházky přinést něco pro své zdraví. Naše příroda nám nabízí nepřeberné množství divoké zeleniny, kterou my všichni nazýváme plevel, někteří dokonce urputný a nezničitelný plevel. Jenže on ten plevel by měl přijít každodenně na talíř a ne na kompost. Představím Vám některé z těch nejznámějších divokých zelenin a recepty na jejich použití najdete v sekci recepty. Aby jste si vždycky byli jisti, jak ta která bylinka vypadá, přidali jsme i odkaz na obrázek. Kdyby se někomu z vás zdálo, že těch informací je málo, může si zakoupit knihu Léčivé byliny úplně jinak- bezpečněji než dosud - autoři Jarmila Průchová, Jaroslav Průcha, z které jsou všechny následující informace, ale pouze ve zkrácené formě. Kdo to myslí se svým zdravím opravdu vážně, měl by mít  tuto moc užitečnou knihu doma v knihovně.

Je čas dát divokou zeleninku na talíř a tak by Vás mohlo zajímat:

Co pro nás dělají divoké zeleniny

Hlavní zásady pro využití a zpracovaní divokých zelenin

Co možná nevíte o divoké zelenině

Obrázky a další informace o divoké zelenině

Otevírací doba:

Pondělí: 9.00–17.00
Úterý: 9.00–17.00
Středa: 9.00–17.00
Čtvrtek: 9.00–17.00
Pátek: 9.00–17.00
Sobota: 9.00–11.30
Neděle: Zavřeno

ROZVOZ JÍDEL:

Horšovský Týn a Domažlice

více zde: obědy

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.