suroviny na korpus:

400 g kuskusu

120 g sušeného kukuřičného mléka

kůra z jednoho bio citronu

3 omotané lžíce rýžového sirupu (každý dle své chuti)

3 lžíce kokosového oleje

3 špetky soli

¾ litru teplé vody

Vše kromě kuskusu zamíchat, přivést k varu a pak přidat kuskus. Společně vařit 30 minut. Uvařenou směs dát do vymazaného pekáče nebo dvou dortových forem a namočenýma rukama ve studené vodě uhladit a nechat vychladnout.

čokoládová poleva:

1/2 litru obilného mléka

6 omotané lžíce rýžového sirupu

4 lžíce kakaa

4 lžíce ořechového másla

1 lžička práškového agaru

Postupným zahříváním a mícháním rozpustit, do vroucího vmíchat předem v trošce vody rozpuštěný agar, povařit 5 minut a nalít na vychladlý korpus. Posypat kokosem nebo dozdobit mandlemi či oříšky. Necháme vychladnout, dáme do ledničky, zatuhlé krájíme a zdobíme kopečkem sojade (sójový jogurt).

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.