prodejna zdravé výživy & jídelna

Vaříme Vám jinak, jíte zdravě

sezamový olej
cibule
petržel
hořčice
předem uvařená cizrna
kukuřičný škrob
umeocet
sójová omáčka Shoyu

Rozehřejeme sezamový olej, dáme na něj cibuli nakrájenou na měsíčky, osolíme. Restujeme 2 - 3 minuty, přidáme petržel nebo pastiňák na větší kusy, trochu plnotučné hořčice od firmy Natural, podlijeme vodou z uvařené cizrny, osolíme a dusíme 10 minut. Přidáme zbytek vody s uvařenou cizrnou, přivedem k varu, zahustíme kukuřičným škrobem, dochucujeme omeoctem a sójovou omáčkou. Příloha: kváskový knedlík společně s celozrnnou rýží (aby nám na talíři nechybělo celé zrno). 

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.