Vaříme Vám jinak, jíte zdravě

prodejna zdravé výživy & jídelna

Předem spařené a povařené listy kopřivy nasekáme na drobno, listy ředkvičky nakrájíme také na drobno, zahřejeme sezamový olej, dáme na něj cibulku, osolíme, restujeme 2-3 minuty, přidáme kopřivu a nať ředkvičky, osolíme, podlijeme lehce horkou vodou dáme trochu česneku - nejlepší je ten naložený v sojové omáčce Shoyu a dusíme 10 minut. Pak lehce mixneme, zahustíme kukuřičnou instantní kaší Mišutka, případně dochutíme Shoyu. Kaší Mišutka můžeme špenát lehce jakoby nastavit, také je to moc dobré. Místo kopřivy dáme jindy kozí nohu a máme také vynikající špenát.

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.